Stvaramo svjetske prvake!

Sanela Kohajda, inače kandidatkinja autoškole Žabac, je svjetska prvakinja među profesionalnim vozačicama ‘ozbiljnih vozila’, kamiona i autobusa.
Ona je potukla konkurenciju na 32. UICR Svjetskom prvenstvu profesionalnih vozača u Tuheljskim toplicama, koje se održavalo od 8. do 11. rujna. Na natjecanju je bilo 90 natjecateljica i natjecatelja iz cijelog svijeta.
Sanela je inače zaposlena u Osječkom GPP-u.
Sanela je položila za autobus nedavno te je zaposlena u Osječkom GPP-u. Dugogodišnja je vozačica tramvaja, ali odlučila je unaprijediti svoja znanja i vještine. Kako se pokazala najboljom, GPP ju je poslao na natjecanje.

– Bilo je i sreće. To su praktički bili moji prvi metri, što bi se reklo. Jer, vozim tek dva-tri mjeseca. I na natjecanje sam otišla u uvjerenju da će to biti zabavno iskustvo. Tamo su bile žene profesionalci, jedna ima firmu, druga je instruktorica za sve kategorije… Kada sam vidjela njih, kada sam vidjela poligon, mislila sam, nema šanse… Mislila sam da nema šanse da prođem sve zavoje, a onda… Bez greške! I testovi su mi bili super, sve, sve! – nastavila je Sanela.

– Presretna sam, naravno!

– Te vozačice, a bilo ih je više, sve su bile toliko uplašene da ih je trema ‘pojela’. Jedna se zaboravila zavezati. A ja!? Ja sam mislila da će mi se ekipa iz GPP-a smijati, a ispalo je nevjerojatno. Još nisam svjesna toga, te velike pobjede – nizala je Kohajda, najbolja vozačica autobusa na svijetu.

A ni nagrada nije mala. Iveco je bio sponzor, nagradna torba puna svega. Ali i poseban dan je tu…

– Dobila sam put u Italiju, tvornicu Ferrari, za sljedeću ’23. godinu. Malo je muž ljubomoran, mislim da ću ga morati povesti – nasmijala se još jednom Sanela.

Ovim putem čestitamo Saneli i instruktoru Edi na vrhunski odrađenom poslu!

Get a quote

If you want to get a free quote without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.